Breman

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Breman Zwolle is een veelzijdige en ervaren installatiespecialist. Wij leveren en onderhouden hoogwaardige en duurzame werktuigkundige en regeltechnische installaties binnen de utiliteitssector voor Noord en Midden Nederland.

Breman Zwolle heeft inmiddels een omvangrijke klantenkring opgebouwd. De vele tevreden opdrachtgevers komen onder meer uit de zorg, het onderwijs, de industrie en de vastgoedsector. Het ontzorgen van onze klanten, van ontwerp tot beheer en onderhoud, staat bij ons voorop. Breman Zwolle telt 130 betrokken medewerkers die graag een stap verder gaan in hun dienstverlening. Continuïteit, vernieuwing en duurzaamheid gaan bij ons hand in hand. Wij werken op maatschappelijke verantwoorde wijze aan de toekomst van ons installatiebedrijf.

MVO

Breman Zwolle geeft haar maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm in een duurzaamheidsbeleid waarin het welzijn van onze medewerkers en zorg voor het milieu de sturende factoren zijn. Een gezonde financiële bedrijfsvoering draagt daar aan bij. Wij rekenen het als onze taak om waarde toe te voegen op maatschappelijk, economisch en ecologisch gebied.

Zo hanteren wij het principe van goed rentmeesterschap: wij moeten zuinig omgaan met de aarde en haar natuurlijke bronnen, zoals fossiele brandstoffen. Vanuit onze uitgebreide kennis van (duurzame) installatietechniek adviseren wij dan ook bij voorkeur technische oplossingen die leiden tot vermindering van het gebruik van fossiele brandstoffen.

Daarnaast voert Breman Zwolle een actief sociaal beleid ten aanzien van medewerkers met een arbeidshandicap, sociale problematiek en afstand tot de arbeidsmarkt (Social Return).

Unieke bedrijfsstructuur

Het kennisniveau van Breman medewerkers ligt zeer hoog. Hierin investeren wij continu. Het zijn namelijk de medewerkers die de essentie vormen van Breman Zwolle. Hun inzet bepaalt het rendement. Ze zijn georganiseerd in een eigen ondernemingsraad en hebben samen met de aandeelhouders veel zeggenschap. Deze structuur maakt het bedrijf uniek.

Duurzaam bedrijfspand

Ons bedrijfspand aan de Loggerweg is vorig jaar uitgebreid en volledig verduurzaamd. Van een geavanceerd luchtbehandelingssysteem tot ledverlichting, zonnecollectoren en een vernieuwde techniek voor koelen en verwarmen met ijsbuffers. Ons pand vormt hét voorbeeld voor wie wil investeren in energiebesparende oplossingen. Door toepassing van deze innovatieve technieken is het BREEAM-NL certificaat behaald met een score van drie sterren. Dit laat zien dat het gebouw goed presteert op het gebied van duurzaamheid. Passend in onze filosofie van opleiden en continu bijscholen, hebben wij een BREEAM-NL expert in dienst. Hierdoor kunnen wij deze expertise ook inzetten voor onze opdrachtgevers.

 

Breman Zwolle

AdresLoggerweg 2
8042 PG ZWOLLE
 Telefoon(038) 422 41 33
 Websitehttp://www.breman.nl
 E-mailinfo@breman.nl

Meer berichten

DEELNEMERS

Leadex

Leadax is producent van duurzame en circulaire waterkerende bouwmaterialen, zoals een loodvervanger en dakbedekking. Als grondstof voor hun producten gebruiken zij gerecycled PVB, de veiligheidsfolie

DEELNEMERS

Schagen

Schagen Groep is actief in de bouw (Salverda Bouw B.V.) en de grond-, weg- en waterbouw (Schagen Infra). We werken aan een duurzame leefomgeving en