Control Union Certifications

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Control Union Certifications B.V. (CUC) is een certificeringsinstelling (CI) die inspecties en certificeringen uitvoert in o.a. de voedselverwerkende industrie (bijv. FSSC22000, BRC, UTZ, RSPO), agribusiness (bijv. GMP+, GlobalG.A.P.), bosbouw (bijv. FSC, PEFC), bio energie (bijv. RBA) en textiel (bijv. GOTS).

Via onze zusteronderneming C+ certificering B.V. te Roden zijn we sterk in ISO9001, ISO14001, VCA, VCU, CO2 Prestatieladder en groenkeur certificering (http://www.c-plus.nl/). De product analyses die vereist zijn voor diverse inspectie programma’s worden uitgevoerd door onze zusterorganisatie “TLR Technisch Laboratorium B.V.” (www.tlr.nl). Namens Skal voeren wij biologische inspecties uit in Nederland. Daarnaast vragen steeds meer bedrijven ons om hun duurzaamheid in kaart te brengen volgens algemeen erkende methodieken, bijv. G.R.I. Footprint berekeningen m.b.t. water, energie, CO2 of sociale audits (bijv. SMETA, GRASP) kunnen hier onderdeel van uitmaken.

Als onafhankelijke, derde partij dragen wij zodoende bij aan de geloofwaardigheid en aantoonbaarheid van de bedrijfsprestaties waarbij duurzaamheid de rode draad is. De benodigde accreditaties (ISO17020 / 17021 / 17065) worden beheerd door ons hoofdkantoor dat gevestigd is in Zwolle (www.controlunion.com).

Buiten Nederland heeft CUC 11 eigen kantoren in Noord en Zuid-Amerika, 20 kantoren in Azië/Pacific en 33 kantoren in Europa/Midden Oosten/Afrika. In diverse landen waar wij geen eigen kantoor hebben wonen auditoren van ons of kunnen wij een beroep doen op de kantoren van ons zusterbedrijf Peterson te Rotterdam. In totaal hebben wij bijna 1.000 medewerkers wereldwijd. Wij geloven in een gedecentraliseerde manier van werken om de creativiteit en ondernemerschap van onze medewerkers te stimuleren.

 

Control Union Certifications

AdresMeeuwenlaan 4
8011 BZ ZWOLLE
 Telefoon(038) 426 01 00
 Websitehttp://www.controlunion.com
 E-mailcertifications@controlunion.com

Meer berichten

DEELNEMERS

Leadex

Leadax is producent van duurzame en circulaire waterkerende bouwmaterialen, zoals een loodvervanger en dakbedekking. Als grondstof voor hun producten gebruiken zij gerecycled PVB, de veiligheidsfolie

DEELNEMERS

Schagen

Schagen Groep is actief in de bouw (Salverda Bouw B.V.) en de grond-, weg- en waterbouw (Schagen Infra). We werken aan een duurzame leefomgeving en