Subvention

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Subvention is hét onafhankelijke subsidieadviesbureau van Nederland voor investerings- en innovatieprojecten. Onze specialisatiegebieden zijn VastgoedIndustrieWoningcorporatiesAgrarisch en ICT.

Persoonlijke aandacht, parate (vak)kennis en proactief handelen, zijn kenmerkend voor onze werkwijze. Met deze aanpak brengen we de subsidiekansen voor jouw onderneming helder in beeld.

Subvention regelt de optimale combinatie van geldelijke subsidies, fiscale stimuleringsmaatregelen en bijzondere financieringen. Onze adviseurs nemen graag jouw subsidievraagstukken uit handen. Met onze ervaring in ingewikkelde subsidieregelingen en kennis van de praktijk, gaan we voor het maximale resultaat.

Bij Subvention zijn we benieuwd naar jou en jouw ambities.

Meer berichten

DEELNEMERS

Leadex

Leadax is producent van duurzame en circulaire waterkerende bouwmaterialen, zoals een loodvervanger en dakbedekking. Als grondstof voor hun producten gebruiken zij gerecycled PVB, de veiligheidsfolie

DEELNEMERS

Schagen

Schagen Groep is actief in de bouw (Salverda Bouw B.V.) en de grond-, weg- en waterbouw (Schagen Infra). We werken aan een duurzame leefomgeving en