Wezenberg Transport

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Wezenberg Transport

Wezenberg Transport B.V. is een transportbedrijf gespecialiseerd in koeltransport en distributie van AGF-producten en levensmiddelen, zowel nationaal als internationaal (met name Noord-Duitsland). Winkeldistributie, losgestort vervoer van AGF-producten en multimodaal transport behoren ook tot de specialismen. Het moderne en goed onderhouden wagenpark voldoet aan de laatste eisen op het gebied van milieu, geluid en veiligheid. Het transport wordt uitgevoerd door goed opgeleide, ervaren en betrokken medewerkers.

Het wagenpark bestaat uit 144 auto’s en 200 opleggers. Wezenberg Transport beschikt over diverse certificaten zoals HACCP en GMP. Ook is Wezenberg Transport in het bezit van een Lean and Green award. Deze award vormt een erkenning voor de inspanningen die Wezenberg levert om de CO2 uitstoot te reduceren.

Eerste winnaar MVO Award Regio Zwolle

Wezenberg Transport is de winnaar van de eerste editie van de MVO Award Regio Zwolle in 2013. Twee jaar lang heeft Wezenberg Transport met trots de titel van “de beste maatschappelijk verantwoorde ondernemer van de regio Zwolle” gedragen.

 

Wezenberg Transport

AdresVeilingweg 1
8271 PX IJSSELMUIDEN
 Telefoon(038) 33 15 108
 Websitehttp://www.wezenberg.nl
 E-mailplan@wezenberg.nl

Meer berichten

DEELNEMERS

Leadex

Leadax is producent van duurzame en circulaire waterkerende bouwmaterialen, zoals een loodvervanger en dakbedekking. Als grondstof voor hun producten gebruiken zij gerecycled PVB, de veiligheidsfolie

DEELNEMERS

Schagen

Schagen Groep is actief in de bouw (Salverda Bouw B.V.) en de grond-, weg- en waterbouw (Schagen Infra). We werken aan een duurzame leefomgeving en